WAAROM MINDFULNESS

Mindfulness betekent: bewust en aandachtig in het moment zijn. Door dit te doen leer je afstand te nemen van automatische gedachten. Je kunt je beter concentreren en ontspannen, wat je kan helpen bij het vinden van een betere balans in je leven.

DE TRAINING

De 8-weekse training (MBSR) reikt je technieken aan die je laten beleven wat de kracht van het nu is. Tijdens de training zijn er begeleide aandachtoefeningen, yogaoefeningen en oefeningen om het bewustzijn van het hier en nu in het dagelijks leven te vergroten. Ook zijn er oefeningen gericht op het anders omgaan met stress, pijn en vermoeidheid, en is er uitleg over de samenhang van stress en negatief denken.

De training kost 400 euro (incl. BTW)* met voorgesprek, werkmap & audio.

*prijs is 600 euro (incl. BTW) als de werkgever betaalt.

VOOR WIE?

Iedereen kan profiteren van een mindfulnesstraining. Als je denkt dat dit iets voor je is en je bereid bent thuis te oefenen ben je van harte welkom.

GE√ŹNTERESSEERD?

Klik hier om te zien wanneer de volgende training start en voor informatie hoe je je kunt aanmelden. Meer weten over Mindfulness en mijn aanpak? Lees hier een interview

CERTIFICERING & VERGOEDING

Ik ben gecertificeerd mindfulnesstrainer via het trainings- en opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en erkend als mindfulnesstrainer categorie 1 door de beroepsvereniging VMBN.

In 2022 vergoeden verschillende verzekeraars mindfulnesstraining bij burn-out klachten in het aanvullende pakket. Zie hier het overzicht. Hiervoor dien je een verwijzing van de huisarts of bedrijfsarts op te sturen. De andere voorwaarde is dat de trainer als categorie 1 gecertificeerd is bij de VMBN is. De trainingen die ik geef voldoen aan de voorwaarden.

Als je de digitale nieuwsbrief wilt ontvangen met info en nieuwe trainingsdata, vul dan hieronder je e-mailadres in: